20:29

Slutade jobbet vid halv 6tiden, då hann jag bara iväg och posta lite brev sen for vi direkt och köpte kräftor till lördagens kräftskiva. Sedan for jag direkt till mamma och pappa på avskedsmiddag för morfar innan han far hem. Blev en kryddstark thaigryta, mums! Nu har jag precis kommit hem, ska ta mig ett varmt bad sedan lägga mig och se Snabba Cash. Tänkte försöka somna hyffsat tidigt för imorgon har jag min första arbetsdag på Prolympia, gäller att vara i form. Ha en härlig kväll!

Fick syn på en fin regnbåge här om dan


11:15

Ibland känns mornarna så harmoniska då det är lite kyligt i luftnen, man kommer in på salongen, tänder ljus och sätter på lugn musik. Trivs så himla bra här! Idag är det bara jag och Anna som jobbar så blir nog en rätt så lugn dag, kom gärna förbi och säg hej, kanske boka en härlig behandling eller handla härliga produker.



www.wilma.se


20:01

Känns overkligt att både min kusin Matilda och Emma på salongen ska ha barn nu, tiden går så otroligt fort. Båda har gått över beräknat datum för bf så det är nog inte många dagar kvar nu innan det dykar fram 2 små solstrålar. Grattis tjejer!




19:45

Har dragit ner persiennerna, tänd massa ljus och lagt mig i soffan inlindad i min underbara pläd. Känner mig trött i hela kroppen, tror inte min förskylning riktigt lagt sig helt än. Imorgon kör jag heldag på salongen och på fredag börjar jag nya jobbet på Prolympia, spännande. Självklart kommer jag ha kvar mina andra jobb på Wilma, Storsjöhallen och Träna. Kommer blir lika mycket jobb som förra hösten och vintern men kommer lägga pengarna på en till långresa eller renovering av lägenheten så det blir min motivation. Har precis laddat hem lite filmer så nu tänkte jag ta springa ner på Ica och köpa lite cola innan dom stänger.


12:25

Hade ett mysigt möte på salongen igår där vi fikade gott och peppade inför hösten och vintern! Här har ni våra erbjudanden under Augusti.

SPA MANIKYR CA 75 MINUTER
ORDINARIE PRIS 610 KR, NU 550 KR
Ljuvlig behandling som hjälper till att minska synliga ålderstecken, samt ger torra händer och naglar nytt liv. Handband med skummande gel. Handpeeling med skrubb som ger sammetslen hud. Handmassage med olja och näringsserum med Lotusblomma. Nagelbandsvård med härliga oljor, samt närande mask. Filning och polering av naglar som gör dom blanka och fina. Lacknnig av naglar. Avslutande handkräm som gör att händerna känns mjuka och fräscha.



BUBBELPOOLSAFTON FÖR TVÅ UNDER BUTIKSTID NU 10 %
Tag gärna med en god dryck.
Vi dukar fram chips, salta pinnar, nötter, godis.
Samt ett fint fruktfat med vindruvor, melon, päron, äpplen mm.
Vi ställer även fram vinglas, vinöppnare och isvatten.
I mysig duschmiljö med tända ljus, kan ni njuta av Shiseidos
exklusiva hudvårds/ kroppsvårdsprodukter samt fina parfymer.
Shampo, balsam, durschtvål och badlakan finns.


http://www.wilma.se


11:08

Är ledig idag och hade hoppats på sol men så vaknar jag upp till det här. Har istället passat på att pyssla i lägenheten. Nu ska jag ner i tvättstugan sen ska jag krypa ner i soffan med frukost, tända ljus och film. Sedan tänkte jag ta mig ett långt skönt bad innan Morfar landar med flyget i Umeå, då ska jag över på gomiddag hos Mamma och pappa. Hoppas ni får en härlig Måndag!




23:43

Här kommer lite inredningsinspiration från min lägenhet!































19:54

Under min resa har jag fått mycket inredningsinspiration,
blandannat av Elisabeth och morfars otroligt fina hus.

Hos Morfar


Hos Elisabeth


19:39

Ber än en gång om ursäkt för dålig uppdatering! Här kommer bilder från det jag pysslat med dom senaste veckorna, förutom massa jobb har jag hunnit med en resa till Eskilstuna, Stockholm, Gävle och holmön.


RSS 2.0