22:22

Imorse for jag och mätade i lägenheten, sedan vidare till salongen några timmar. Nu är det bestämt att Rebecca hyr min lägenhet medans jag är bortrest och det känns jättekul. Hann även med en sväng upp till Boom idag och det kliade i fingrarna på mig, hittade så mycket fint jag vill ha. Köpte lite småsaker till lägenheten men resten får vänta tills efter resan. Nu ska jag fortsätta mysa framför Beck!

julfika på salongen


22:21

Igårkväll jobbade jag och var inte hemma förens vid 1tiden inatt. Idag for jag och undervisade x2 på Balettakademin sedan har jag bara myst hemma och julpyntat. Imorgon är det skyltsöndag så kom gärna in på salongen och kika på våra nya julprodukter, vi bjuder även på glögg och pepparkakor.



22:43

Idag julpyntade vi på Träna, mysigt! När jag kom hem dödshungrig och trött kom jag på att dom ska stänga av vattnet imorgonbitti då jag ska städa, så var bara att ta tag i det ikväll. Ska försöka sova nu för imorgonbitti ska min lägenhet besiktas. Godnatt!


11:41

Nu är lägenheten min och jag är världens lyckligaste människa! Den ligger precis ovanför Allstar, högsta våningen, utsikt över renmarkstorget, badkar och stora fönster. Precis som jag drömt om. Kommer hyra ut den i 2.a hand eftersom jag far till Asien i början på Januari, men efter resan i maj så blir den min! Och idag kom vårat nya bord och stolar till matsalen, ska bara monteras upp sen kommer det bilder.

lägenheten



08:17

Sitter i köket och dricker en god kopp kaffe! Mamma bakar lussebullar och allt är så mysigt, julen är bara runt hörnet nu! 


14:43

59 kronor på coop, slog till direkt!

11:55

Nu har jag varit upp på Media Markt och köpt en ny mobil! Och här är en del av sakerna mamma kom hem med igår efter resan. Hon har även köpt en jättefin lampa som jag inte kunnat fota eftersom vi inte satt upp den än, men det kommer!

en jättefin skål gjord av en tjej i Bollnäs


en plattång


doftljus


härliga shampon, balsam, hårinpackningar och torrschampo


Ljusstakar


hårborstar

09:42

Vaknade upp med jordens förskylning. Ska undervisa x 3 och sedan repa inför showen i eftermiddag, så dagen i ära består av mängder med te, alvedon och c-vitamin. Och nu måste jag åka upp på Media Markt för att köpa en ny mobil, min gamla gav upp igår efter 4,5 års kämpande. Föresten så kom mamma hem från Bollnäs igår och hade med sig massor med fina saker, och härliga produkter. Tänkte fota allting nu på förmiddagen och lägga in så kika in lite senare!

19:37

Sitter och äter thai-wook, skriver in veckans planer och får lite annat viktigt gjort. Ikväll blir det popcorn, massor med stearinljus och film. Ännu ett perfekt avslut på en fullspäckad vecka.


13:13

Har spenderat ett antal timmar per dag med det här och har
fortfarande hundratals bilder kvar. Längtar tills det blir färdigt.


11:29

Gårkvällen spenderade jag hos Måns tillsammans med pojkarna. Blev en rätt tidig kväll för mig, vilket känns skönt idag. Har varit med Pappa och storhandlat på Obs och nu ligger jag i soffan och tittar på Harry Potter, rätt skön söndag. Ska försöka ta mig iväg på 12:30 spinningen sedan ska jag fara iväg och undervisa på Träna.

några bilder från igår


08:11

Godmorgon lördag! Min hals har börjat krångla igen, får hoppas det går bra att undervisa om några timmar. Efter Balettakademin måste jag rusa till salongen och förbereda inför en grupp, men sen har jag resten av lördagen ledig. Blir nog gym med Sebastian, thaimat och pyssel med fotoalbumet. Nu är kaffet klart! Ha en jätteskön dag!


15:21

Hej! Idag har sprungit runt på stan och slösat pengar som igentligen borde sitta på mitt sparkonto. Men ibland måste man få unna sig. Nu ska jag slänga i mig lunch, helgstäda sen jobba. Trevlig helg alla!

Har min nya tröja från Cubus idag

21:07

Jag lyckades tillslut ladda upp bilderna på proprint i förmiddags, så i helgen kommer jag sätta igång med mina fotoalbum endå. Imorgon blir det nog inte så mycket blogg för min dag består av träning, jobb på wilma, aroma-massage och jobb på träna. Så far hemifrån vid tio-tiden och är hemma vid åtta imornkväll. Här har ni iaf bilderna på Caspers gamla rum som vi gjort om till en matsal. 


10:23

Har hela morgonen suttit och försökt ladda upp bilder på proprint som jag ska sen ska framkalla. Men mitt internet bara knasar så nu har jag gett  upp det där. Får börja med mina fotoalbum senare. Nu ska jag få i mig lite frukost istället, fara och träna sen jobba. Blev inga bilder på nya matsalen igår eftersom vi inte hunnit bli helt klara än, men det kommer!


09:08

JULKLAPPSTIPS

Fint kit med Shiseidos nya volym-mascara
tillsammans med Shiseidos "bäst i test" ögonfransböjare!


Fiberwig Mascara



www.wilma.se


09:04

Nu fylls det på massor med nya varor på salongen inför julen!
Varor i fina julkartonger från Shiseido med hudvård och dofter.
Även massa nya badskum, tvålar och body lotions i underbara citrus och juldofter som
orange/jasmine, lemon/neroli, lime/bergamot och apple/cinnamon.





www.wilma.se

06:17

Vanligtvis brukar jag släpa mig till 07:10 träningen på tisdagar. Men halsen känns inte på topp och jag tänkte spara dagens krafter till att hjälpa Casper i lägenheten. Kokar mig istället en stor kopp kaffe och myser ner i soffan. Kan också berätta att vi inte var sena med att slå ut väggen till caspers rum när han flyttade igår så det blir numera en matsal. Tänkte fota på förmiddagen så kika in under dagen!

12:18

Imorse for jag och mamma en sväng på salongen och fixade. Sedan köpte vi nybakat bröd och gjorde en mysig frukost, sista frukosten med casper på ett tag eftersom han flyttar imorgon. Köpte också en smörgåstårta till pappa eftersom det är farsdag. Nu ska jag fixa på rummet med det vi köpte på ikea sedan blir det jobb.


08:49

Idag ska jag undervisa 4 dansgrupper på Balettakademin. Stina är sjuk så vickar för hennes 2 grupper också. Blir en intensiv förmiddag. Sedan hem för lunch och dusch sen vidare till salongen för eftermiddagsjobb. Men nu ska jag dricka mitt morgonkaffe med mamma och mysa innan dagen sätter igång. Ha en bra lördag!


21:06

Idag har jag tränat spinning, shoppat med mamma, fikat på salongen, storhandlat på maxi, ätit hemmagjord räkmacka till middag och bara tagit det lungt. Helmysig fredag! Fick också en jättefin bukett rosor av mamma. Nu ska jag koka te, se film och äta den nya chokladen vintervit, som jag tjatat om i 2 veckor. Har höga förväntningar så får hoppas den är lika god som jag tror. Ha en skön kväll!


17:11

Hittade härliga bilder från 90-talet i Stockholm


09:37

Vi köpte blandannat ett nytt köksbord igår!



06:42

Känner mig pigg idag så sticker iväg på 07:10 spinningen!

20:26

Haft en riktigt rolig dag på Birsta city och Ikea idag. Tänkte lägga in lite bilder senare allt vi köpt, måste bara finna orken att få upp allting först.

nyvkan påväg mot Sundsvall tidigt imorse



19:53

Nu har jag fått i mig middag och tagit en dusch efter att ha jobbat. Såg precis att Death sentence går på tv ikväll. Den filmen är riktigt bra så tänkte göra mig en fruktsallad och mysa framför den. Ungefär så ser mitt liv ut såhär just nu: träna, jobba, äta, sova, träna, jobba, äta, sova, träna, jobba, äta sova. Men imorgon har jag tagit ledigt för att fara på Ikea, så det blir en skön kontrast. Kommer inte bli något bloggande imorn eftersom jag är borta hela dagen, men kanske hinner slänga in ett inlägg på kvällen och visa vad jag handlat.

dagens


09:27

Igår hängde jag ut lite kläder på balkongen, precis innan jag var påväg att somna kom jag på det och tog in dom. Det var väldigt tur för när jag vaknade imorse och tittade ut möttes jag av det här. Nu är det vinter på riktigt! Alla bara gnäller över vintern men jag tycker den är himla mysig. Iaf December. Sen smiter ju jag utomlands i 4 månader så kanske därför det inte känns jobbigt haha


14:19

Jag insåg precis att det bara är 6 dagar kvar tills min bror flyttar hemifrån. Kommer kännas konstigt att gå in i hans rum, utan en casper..


14:09

07:00 imorse befann jag mig på usm. Älskar att träna tidigt på morgonen, man är pigg och full med energi hela dagen och trött så man kan somna bra tid på kvällen. På förmiddagen har jag storstädat varendra vrå i rummet och även möblerat om lite. Nu har jag placerat mig i soffan och tittar på supernanny, stackars föräldrar. Kikar även runt lite på Ikeas hemsida, ska dit på torsdag och handla lite. I eftermiddag blir det jobb och sedan ett till träningspass. Ha en bra tisdag!

en höstig dag och jag var i farten


13:15

Nu är vintern bara runt hörnet. Därför tänkte jag dela med mig med några av mina favorittips. Alla produkter finns att köpa på salongen.

BETTINA BANTY BODYBUTTER
En härligt tjock och len bodybutter i 3 olika dofter: Bamboo, Cherry blossom & Vanilla
Jag har testat alla 3 och älskar dom, men min absoluta favorit är vanilla som jag använder
flitit nu när huden blir extra torr i kylan.
120 :-



BETTINA BANTY BATH COCKTAIL
En härlig produkt som är kombinerad duschtvål/badolja
med underbara dofter: Bamboo, Cherry blossom & Vanilla
95 :-




TALIKA EYELASH CONDITIONING
En ögonfransgele som ger dig naturligt längre och fylligare fransar på bara 28 dagar.
Efter avslutad behandling har dina fransar blivit upp till 2,5 mm längre. Jag använde denna gele i en månad och resultatet blev helt otroligt. Har aldrig haft så långa och fina fransar som jag har just nu!



SHISEDIO B.U.S
Känner du dig trött och blek nu när sommaren är slut? Testa Shiseidos brun utan sol! Den är väldigt tunn och lätt att smörja på. Du slipper ojämna fläckar och får istället ett jämn, guldskimrande hy som får dig se pigg, fräsch och solbränd ut.



Vill du komma in och köpa julklappar har vi nu förberett jättesöta julförpackningar!


www.wilma.se




14:48

Imorse när jag vakna kände jag mig lite seg och frysen. Huvudet är inte riktigt med, jag är förvirrad och trött. Ska undervisa 3 dansgrupper ikväll så får hoppas det går bra.

Dagens



Suddig bild men har mig Shiseidos nya mascara

09:02

På salongen har vi har fått hem ett bra vax för små partier.
Perfekt för att vaxa tillexempel ögonbryn.



www.wilma.se

22:56

Jag insåg precis hur mycket drömmar jag har i livet. Det är så mycket jag vill göra och hinna med. Bara nu är det typ 4-5 olika utbildningar och kurser jag vill gå, bostadsrätter jag vill köpa, länder jag vill resa till och saker jag vill jobba som. När jag kommer hem från min Asien-resa i maj kanske jag hunnit fundera ut vad jag vill prioritera och bara köra stenhårt!
Nu; en kopp te och film


19:54

Har duschat och krypt ner under täcket. Inga planer på att röra mig mer ikväll. Veckan är som vanligt fullspäckad. Fast har även mycket roligt att se fram emot dom kommande veckorna. Blandannat ikea, pyssel-knytis, lycksele julpark, hotellfrukost, spa-behandlingar osv.

världens skönaste morgonrock

17:52

Köpte somsagt massor på loppisen idag. Har dock bara orkat fota dom här 2 sakerna ännu. 
En lykta som jag ska måla om till svart. Kommer bli mysig till jul. Och en jättesöt blommig börs.




17:40

Imorse vaknade jag upp brevid min snygging. Vi fick i oss lite frukost och bestämde oss för att ta en promenad till Nolias loppismarknad. Där fyndade vi fyndade massor, kom hem med 3 fulla påsar var. Sedan for jag en sväng på Träna för att jobba och nu är jag hemma igen. Ska få i mig middag, ta en lång skön dusch, tända ljus och se film, perfekt avslut på helgen.


17:32

Lite bilder från gårdagens middag. Avslutade kvällen på bio tillsammans med Rebecca, vi såg saw 3D.




15:48

Glömde visa dom nya kors-örhängerna jag fick av mamma. Dom invigdes igår!

14:57

Nu är jag hemma från mormor. Matilda skjutsade hem mig och jag har suttit och skrattat åt hennes möhippa-historier. Ikväll blir det 3rätters middag och jag har fått uppgift att göra efterrätten. Det blir en vitchokladmousse med hallon. 

havregrynsgröt med mjölk och hallon, berocca, chai-te och äpple till frukost
 

Ny T-shirt



10:27

Myser hemma i nattlinne och ett par raggsockar! Igår var somsagt jag och Mamma på stan, tänkte visa lite senare vad jag köpte. Mamma köpte iaf 2 jättefina tavlor. Svängde förbi salongen också där Elin hade bakat jättesöta cupcakes, som jag funderar på att äta upp till frukost idag. Sen blir det en promenad i solen med mamma till mormor. Ha en jätteskön lördag!

nattlinne från Kappahl





09:44

Imorse upptäckte jag att bumbibjörnarna gick på TV.
Världens bästa barnprogram, vilken nostalgi!


09:39

Anna och Emma fortsätter sin 5-stegs kur med syror. I dag har de gjort sin tredje behandling. Början kan ni läsa om här. http://towaf.blogg.se/2010/november/1238.html#comment

EMMA
Hon gör en kur med Glycolic AHA- syra 40% som jag visat i tidigare inlägg. Vi kan redan se att hennes huds struktur förbättrats. Hennes "knottror" är färre och huden har fin lyster. I samband med behandlingen använder hon som hemmaprodukter; Shiseido, Pureness, serien för renhet & balans mellan fukt & fett.



ANNA
Denna syra den "bränner" i huden. Tuff behandling, men vi väntar med spänning på färdigt resultat om några veckor. I dag tog behandlingen rejält. När man gör en Salicylic-kur finns det ingen enkel väg. Anna kommer nu att börja fjälla ganska rejält i huden. Men redan nu har porerna dragit i hop sig ordentligt!

09:25

Hade en jätterolig kväll tillsammans med tjejerna igår. Dock blev det rätt tidigt för mig som jag trodde. Men det var det värt för idag är min första lediga lördag på 8 veckor, och jag känner mig pigg och utvilad. Idag kommer det komma upp mycket på bloggen, så kika in lite under dagen!

2 bilder från igårkväll



13:52

Nu sticker jag och mamma ner på stan! Hoppas på att hitta något fint, för ikväll ska jag inte jobba eller sitta hemma i tofflor och lösa korsord, ikväll ska jag ut med mina tjejer för första gången på evigheter och det känns bara så jäkla underbart! Får dock se hur mycket jag orkar hänga med i svängarna med tanke på att jag klev upp kl 05:45 imorse för att jobba


10:41

Jag är blodgivare sen snart ett halvår tillbaka. Blodgivning är numera helt nödvändigt för att den moderna sjukvården ska fungera bra. Så gör en god gärning i vardagen och bli blodgivare du också!

I somras efter ett besök på blodbussen tillsammans med Linnea

10:40

Bror - 20 år skulle vara ensam hemma


10:07

Nu är jag hemma från Träna, var där och städade imorse också. Nu ska jag få i mig frukost, fara och spinna sen kika en sväng på stan.

Fick ett tillgodokort på 100 kr från lindex och en värdecheck + gåva från kappahl av Mamma.

22:31

Här är några bilder på den underbara lägenheten vi bodde i under våran senaste Thailandsresa. 3 sovrum, 2 badrum med badkar i båda, en 28 meter lång balkong, kök, stort vardagsrum/matsal och en utsikt att döda för.





22:05

Fyndade denna vinhållare på Återvinningen,
för endast 10 kronor blev den min!


21:18

Idag har jag haft på mig ett par av mina favoritörhängen. Fyndade dessa i Malaga förra året.


21:10

tända ljus, chai-te, rökelser, fruktsallad och mysteriet på greveholm. ett perfekt avslut på en slitig dag. Har begravt mig i den här mysiga tröjan, mjukisbyxor och raggsockar.


15:52

Känner mig trött, skulle behöva hinna med mer kvalitetstid tillsammans 
med vänner och familj. Saknar det. Nu måste jag rusa! stressstressstress

tänk om man jämt fick spendera sina dagar såhär!


14:49

NYA "PROVA PÅ" BEHANDLINGAR
Nu kan ni köpa ett paket med tre mysiga behandlingar. Vi lägger ett värdebevis som vi stämplar, i presentkortet. Perfekt att ge bort i tillexempel julklapp!
Totalt pris 890:-  Värde 1200:-   

KUPONGALTERNATIV 1:
Behandling 1: -Ansiktsrengöring;
Rengöring, Ånga/ enzymmask samt Avslutande mask.
Ca 25 min

Behandling 2: -Ansiktsmassage;
Rengöring, Skön massage ansikte, nacke & axlar samt Avslutande mask. 
Ca 25 min  

Behandling 3:-Aromamassage;
Härlig Rygg & nack massage med varma aromaoljor.
ca 25 min.

KUPONGALTERNATIV 2:
Behandling 1: Ansiktsrengöring;
Rengöring, Ånga/ enzympeeling, samt avslutande mask.
ca 25 min

Behandling 2; Lätt Manikyr:
Fina naglar med putsning och lätt lackning samt avslutande Handmassage.
ca 25 min

Behandling 3: Kroppsmassage;
Härlig djupgående Massage Rygg & nacke
ca 25 min

www.wilma.se

14:42

Små saker i vardagen kan göra en på så mycket bättre humör, och ge mer energi!
Här om veckan kom mamma hem med en bukett av mina favoriter - vita rosor och ett fint kort.


14:37

Ska på Date med Rebecca på lördag. Vi är ganska bra på att ha olika teman på våra dejter som t.ex thailändsk afton eller japansk sushimiddag sittandes på golvet. Undra vad vi hittar på för spännande mat lördag! Bio står iallefall på schemat


14:20

Imorgon kommer min älskade Nina hem över helgen,
kommer bli en magisk afton!


14:14

Fick precis veta att jag inte behöver jobba på salongen idag. 
Har istället gjort mig en latte, satt mig i soffan med kalendern och
försöker få ordning på nästa veckas fullspäckade schema


13:46

Vi har fått in produkter i julförpackning till salongen. Är så peppad på att få börja göra göra julmys. Lindre mindre peppad på all stress som tillkommer, men det roliga överväger!

julbilder från tidigare år





13:33

HYR VÅRAN BUBBELPOOL/RELAXAVDELNING
Vill ni ha en härlig start på en "helkväll" i glada vänners sällskap, eller kanske en romantisk kväll? Boka då en afton i vår relaxavdelning på Wilma! Ni får förutom en underbar miljö, centralt i stan, ett härligt sätt att umgås. Glöm all vardagsstress för en stund. Vi ser till att ni ni får en oförglömlig afton!

Tag gärna med en god dryck,
Vi dukar fram snacks; T ex chips, salta pinnar, nötter, godis.
Samt ett fint fruktfat med tex vindruvor, melon, päron, äpplen mm.
Vi ställer även fram vinglas, vinöppnare och isvatten.
I mysig durschmiljö med tända ljus, kan ni njuta av Shiseidos
exklusiva hudvårds/ kroppsvårdsprodukter samt fina parfymer.
Shampo, balsam, durschtvål och badlakan finns.

PASSAR BLANDANNAT
Möhippor/svensexor
Födelsedagar
Par/förlovningar
Mindre firmafester
Bröllop
Trötta barnföräldrar 
m.m

VI HAR ÄVEN SAMMANSATTA SPA-PAKET FÖR TVÅ
Börja aftonen med var sin härlig behandling,
och därefter kopplar ni av  i vår underbara relax avdelning.
Vi kan även sätta i hop trevliga paket som passar just er.



www.wilma.se

13:23

Imorse klev jag upp 06:00. Kl 07:00 befann jag mig på Träna för att städa deras lokaler. det tog 3 timmar..Nu har jag fått i mig lunch och ska ta en snabb dusch. Sen blir det några timmar jobb på Wilma och i eftermiddag jobb på Träna igen.

Unnat mig lite shopping och bokat in en aroma-massage på salongen, behövligt!


13:19

Ni måste bara pröva Shiseidos nya volym-maskara! Våran hudtherapeute Emma,
har använt Shiseidos ögonfransböjare, som ofta får bäst i test,
samt använt nya Maskaran. Vilka ögonfransar!


13:09

HÄR HAR NI MÅNADENS ERBJUDANDEN PÅ SALONGEN
ALLA BEHANDLING GÅR ATT KÖPA SOM PRESENTKORT. GÄLLER I ETT ÅR

PUMPKIN PEEL
Den allra bästa "föryngringsbehandlingen" En behandling som är underbar på alla sätt.
Peeling-behandling för torr, mogen och acnebenägen hud. Passar även en Rocaccea hud. En otroligt bra kur för näringstillförsel och cellförnyelse. En peeling med naturlig pumpa rik på beta-karotenoid, Omega 3 syror, mineraler och naturlig salicylsyra. Samt en underbar C- Cellulär Mask: En 100% naturlig substans tillverkad av frystorkade alger. Rik på Antioxidanterna C, och A-vitamin.
Denna behandling kan göras en gång, eller för bästa resultat som en kur, Rekommenderas 5 gånger. (1 gång per vecka)
Ca 45 minuter
Ord pris 620:-  Nu 560:-
Kur 5 gånger Ord pris 2700:- Nu 2450:-


_____________________________________________________________________

SPA-PAKET NR. 1
Vårat poppuläraste paket för två!
Först njuter ni av varsin behandling, därefter några timmar i vår mysiga relaxavdelning.
Ca 3 timmar
15 % på paket, vardag, helg och kväll.


_____________________________________________________________________

SPA-MANIKYR
Härlig manikyr som ger händer och naglar nytt liv! Detta är en väldigt omhändertagande behandling med allt från;
handbad, handpeeling, handmassage, nagelbandsvård, filning/ polering, samt lackning av naglar. Låt dina händer skämmas bort med ljuvliga krämer och oljor: Härliga dofter, och näring från bl a Lousblomma.
Ca 75 minuter
Ord pris 610:- Nu 550:-




www.wilma.se

 


12:54

påsar under ögonen och ett litet försök att hålla humöret uppe. Så såg jag ut på jobbet i Lördags. Klockan hade slagit 01:30 och jag var överlycklig över att få fara hem till min säng.


12:49

Om 8 veckor flyr jag fältet för vackrare vyer i 4 månader. Min resa startar i Thailand.




12:44

I måndags hade vi bloggerskan Foki på besök i salongen. Gå in på hennes blogg och titta vad hon har skrivit. Hon har även lagt in en rabattkod för er läsare! http://fokis.se/2010/11/klar-pa-wilma/




www.wilma.se

12:40

Vi är alltid för sent ute och hinner inte köpa årets glögg innan den tar slut. I år var pappa uppstyrd och handlade 2 stycken i veckan. Dock var årets glögg med saffransmak, inget för mig. Men fina flaskor iaf.


12:38

Fotade lite på salongen förra veckan. Här gör Emma en kur (på 5 gånger) på Anna, med Salicylic-peeling. Den tuffaste peeling vi har, det känns som att det brinner i huden! Egentligen är den riktad till Acnehud. Men den fungerar som en snarlik lindrig kemisk peeling, så all död hud i de översta hornlagren trillar av. Så nu blir det spännande att se hur snygg Anna kommer att bli!



www.wilma.se

12:30

Julen ligger på en fredag i år, vilket betyder att jag kommer arbeta enda fram till torsdagkvällen innan. Vad finns det då för bättre plan än att köpa julklappar nu? Det var iaf vad jag gjorde förra veckan, och det här spenderade jag min lördagmorgon med.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0