21:57

Fick den här tavlan av mamma och pappa som tidigare hängt i deras matsal. har alltid älskat den och nu ska den upp på min vägg istället. Tack till världens bästa föräldrar!

 


21:38

Godkväll! Är helt slut efter ännu ett 12timmars arbetspass. Har fått i mig en sen middag, duschat och betalat räkningarna. Nu ska jag krypa ner i sängen med Ikeas höstkatalog som droppade ner i brevlådan idag. Vill också passa på att berätta att jag ska på Massageutbildning, äntligen! Har varit sugen på den så länge men den har tidigare krockat med jobb, Asien-resan osv. Men nu är den bokad och den 13.e Oktober sätter jag igång. Är klar den 1 December så kring juletider kommer jag väl sätta igång med massage på salongen, känns hur roligt som helst! Men nu väntar sängen så jag orkar mig upp för ännu ett 12timmars-pass imorgon!
Sovgott!


12:56

Såhär såg jag ut när jag traskade iväg till jobbet imorse. Har på mig ett par nya skor som jag köpte i lördags. Ska visa en bättre bild på dom sen! Nu ska jag jobba på 1 timme till sen sticker jag ut till Obbola för att undervisa x3. Ha en härlig Måndag!


12:42

Unnade mig lite kvalitetstid igår. Älskar söndagar!

11:32

Har blivit mycket shopping till lägenheten den senaste tiden. Har blandannat köpt 3 nya tavlor, gjort 2 stycken egna och i veckan ska det upp ännu en till. Tänkte fota det när jag fått upp den sista, medans ni väntar kan jag visa vad jag köpte förra veckan.

Hylla, kronkruka och ljusstake. Allt är från Mias Lustgård.


Servettfat från Boom, har dock inte köpt den själv utan fick i present av Eva

11:25

Nu har hösten här! Min hud blir väldigt lätt torr i
kylan så har inhandlat massa nya produkter från salongen.


11:23

Godagens! Har haft en riktigt rolig helg med vänner och familj. Fick börja lite senare på fredagen så hann med shopping på förmiddagen. Sen blev det jobb och gofika som Anna hade med sig. Efter jobbet for jag hem och förberedde för personalfesten. Mamma hade blandannat gjort jättegoda västerbottenost-kex som vi åt. Vi drack gott hos mig och hade trevligt, sen gick vi ner på Allstar för middag, jag och Elin delade på en Allstar-plate med massa godsaker. Sen avslutade vi kvällen på Scharinska och tittade på Mates of mine. Kanonkväll!

På lördagen vaknade jag kl 8 på morgonen och var jättepigg. Blev lunch på stan med mamma och pappa sen återigen massa shopping. Sen for jag och mamma och tog butiken en stund på eftermiddagen. Kvällen bjöd på oxfile-fondue hos mamma och pappa sen for jag till Emma för ännu mer festligheter.

Söndagsförmiddagen spenderade vi hos mormor på fika, sedan for vi på Intersport och testade vinterjackor, fastnade för en jättefin, men dyr. Så tänkte överväga i veckan om jag ska kosta på mig den. Sen for vi också förbi Boom och tittade på inredning och avslutade dagen med storhandling på Coop. Kvällen bjöd endast på kvalitetstid med familjen!




11:32

Har varit en rätt lugn förmiddag på salongen än så länge! Har överaskat tjejerna med smörgåstårta och gjort om lite på hemsidan. Har också hunnit med att fota nya bilder till våran hemsida, både på relaxavdelningen och personal. Sen i eftermiddag ska jag hinna med lite fotografering på massagebehandlingar. Kom gärna in och säg hej om ni har vägarna förbi på stan idag!




tjuvtitt från min fotografering


www.wilma.se

20:27

Nu har ni nya erbjudanden för September månad på salongen,
läs mer om det här www.wilma.se


20:23

Har haft en slitig vecka där jag sprungit mellan jobben och kommit hem efter 10 timmarspass. Imorgon kör jag sista racet 10-18 på salongen sen tar jag helg. Ska bli så otroligt skönt. Tänkte köpa med mig fika till världens bästa kollegor också. Nu ska jag ner sista svängen till tvättstugan. Ha en skön kväll!

förra veckans fredagsfika, mums!



20:16

Håller på att sätta upp nytt kakeldekor i köket. Handlade dock för lite så ska försöka hinna köpa resten på lunchen imorgon. Här får ni iallefall en tjuvtitt på resultatet.

före


efter


20:09

Jag har varit väldigt dåligt på att blogga nu på senaste. Har haft så mycket jobb och när jag inte har jobbat har jag passat på att haft roligt med vänner. Har jobbat 3 veckor på Prolympia nu och trivs hur bra som helst med eleverna i klassen och mina nya arbetskollegor. Här har ni lite bilder på klassen när vi hade Prolympiad på skolan.


RSS 2.0