18:11

Här kommer några bilder från allt härligt jag och Måns pysslat med dessa
dagar i Uppsala, Stockholm och skärgården!


17:21

I förmiddags landade Farmor här i Umeå, så nu är jag hemma hos mamma och pappa
där det bjuds på grillad lax ikväll! Idag har jag också fått internet i lägenheten
och köpt en ny kamera så nu blir det nya tag här på bloggen!

några bilder från förra veckan då mamma fyllde år, det firade vi med
god mat på uteservering och sen champagne hemma hos mig


13:22

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp. Imorse for jag och jobbade på Kronands Droghandel sen har jag varit på Prolympia och skrivit på anställningsbeviset och träffat alla i personalen osv, sen for jag direkt hit till salongen, här jobbar jag till stängning. Så bilder från förra veckan får komma upp lite senare då jag har tid!

13:48

Hej! är på salongen nu, har butiken hela dagen idag och imorgon, känns jätteroligt! Var även på arbetsintervju igår och imorse ringde dom upp mig och meddelade att jag fått jobbet. Så till hösten blir jag elevassistent åt en tjej på Prolympiaskolan. Känns som att allting flyter på väldigt bra nu och på onsdag får jag även en välbehövd semester. Igår var jag också på studentmottagning hos Finn så ska försöka hinna lägga in bilder från den i eftermiddag!

17:10

Somnade somsagt väldigt tidigt i lördags och sov till kl 9 på söndagmorgon, så jag var väldigt pigg och utvilad när jag vaknade. Gick över till mamma och pappa där jag hittade brorsan, Toini och Måns. Vi for ut och strosade och hamnade slutligen på den nya båten. Där satt vi i flera timmar och hade det trevligt. Efter det gick vi på tivolit och åkte karuseller. Sedan for vi hem till Casper där det blev middag och film. Perfekt söndag med andra ord!


17:06

Hej! Har haft en helhelg med släkten. I fredags efter att jag och Krister promenerat upp till Sandbacka i det härliga vädret tog vi bilen på en upptäcksfärd. Vi for runt och jag visade honom massa nytt som Östra station och skateparken m.m som han inte sett eftersom dom inte är i Umeå så ofta. Sedan for vi tillbaka till Sandbacka och styrde upp grillen, perfekt dag. På lördagen hade jag en heldag med min fina Kusin Elis, vi for på Lekia där han fick välja ut en födelsedagspresent, sedan blev det massa gott McDonalds och mjukglass på stan. Efter det for vi hem till mamma och pappa och förberedde inför kvällen. Det blev tapasmiddag med släkten hos mig och sedan tog vi med pojkarna till Skateparken. Efter kvällen var jag helt slut och somnade kring halv 11 tiden. 

Glömde ta bilder från fredagen men här
kommer lite bilder från lördagen istället!
 


12:40

Har hunnit klart morgonens arbetspass och tvättstugan så nu är jag ledig fram tills kl 18:00 då det blir ett kvällspass på salongen. Igår kom min morbror Krister hit med pojkarna och dom ska stanna hela helgen. Igår åt vi middag hos mormor sedan for vi ut och spelade fotboll och annat skoj. Efter jag varit hos läkaren ska jag och Krister ta en promenad upp till Sandbacka så får vi vad vi hittar på för roligt idag.




12:35

I tisdags började jag en 7dagars detoxkur! Skönt att få rensa kroppen nu när man varit sjuk och allting, känner mig mycket piggare om dagarna. Passar även på att äta mycket grönt nu under kuren så vad passar då bättre än att köpa plocksallad från Konsum, dom har massor av gott att välja på. Nu ska jag kika lite recept inför tapas-middagen på lördag sedan ska jag iväg till läkaren igen kl 13:00. Ha en härlig dag och njut av värmen, det är 28 plusgrader idag!!


15:35

Jag och Måns fick en spontanplan att fara till Uppsala och Stockholm under
midsommarveckan. Bokade precis biljetter och vi får oss hela 5 dagar semester, 
känner på mig att det kommer bli en grymt rolig vecka!


10:41

Igår var jag väldigt trött under hela eftermiddagen, sen när jag vaknade imorse var jag tröttare än någonsin. Tog tempeln som visade feber så nu är jag hemma hos mamma och pappa som får ta hand om mig. Tur att det är röd-dag så jag har ledigt från jobbet. Jag och mamma börjar även en 7dagars detoxkur idag så det ska bli väldigt skönt för kroppen. Men nu ska jag få i mig lite te sen lägga mig och vila. Hoppas ni får en bra vecka. Föresten så är internet i lägenheten och en ny kamera snart på ingång så då kommer bloggen komma igång ordentligt igen!

13:29

Idag är det fredag och solen skiner! Har varit och jobbat på morgonen och nu är jag hemma hos mamma och pappa för att låna internet medans dom är i stockholm och mår gott. Igår var jag ledig från jobben så det var skönt att få sova ut. På eftermiddagen tog jag en promenad över till teg för att umgås med Therese och Rebecca. Tänkte bege mig ut i solen men nu blev jag sugen på att baka istället, får nog bli så! Ikväll blir det jobb på salongen sedan långledigt fram till tisdag. Trevlig helg alla!

2 bilder från igår på mina snygga vänner


RSS 2.0