17:54

I helgen var födelsedagsbarnet Nina och hälsade på, underbart som vanligt att
få träffa henne! Sedan firade vi även morsdag för mamma och mormor. Jag och
Casper fixade ihop ett fint fat med massa godsaker åt dom sedan bjöds det på middag!



19:44

Sitter med solen i ögonen och Jessica Einarsson på högsta volym hemma hos mamma och pappa. Imorgon blir det bara några timmar jobb på morgonen sen är jag ledig resten av helgen, synd bara att det verkar bli regn. Finns inte så mycket att berätta om den här veckan har mest bara jobbat känns de som. Idag har jag passat på att tvätta massor, så ska bli skönt att få sova i nytvättade sängkläder inatt. Men nu ska jag hem för en storstädning av lägenheten. Och om vädret tillåter så hoppas jag att vi ses på ängarna imorgon!


20:56

Godkväll! Sitter på salongen just nu, har ett kvällspass till kl 22. När jag gick till jobbet i eftermiddags så var det sån härlig värme i luften och fullsatt med folk på uteserveringarna. Kändes inte allt för roligt att behöva stänga in sig då. Men jag får hoppas på lika fint väder imorgon då jag är helledig. Hoppas alla får en härlig helg!

16:09

Har precis ätit söndagspannkakor hemma hos mamma och pappa. Riktigt gott! Nu håller mamma och Casper på att måla om i kontoret medans jag fått äran att ta tag i berget med disk..Imorgon börjar jag mitt nya jobb och klockan 07:15 ska jag befinna mig på deras kontor, så ikväll blir det en lugn kväll framför mästarnas mästare och kanske någon bra film. Hoppas alla haft en trevlig helg!


19:05

Idag har jag och mamma spenderat hela dagen hos Marlene och Per.
Vi har haft en superskön dag i solen! Fick även träffa deras dotter Elsa, vilken liten solstråle!








11:51

Underbart att vakna upp till soligt väder! Igår blev det jobb på salongen sedan personalmöte på Storsjöhallen. Idag har jag inte så mycket planerat på förmiddagen, kanske en kaffe i solen med goa vänner sen i eftermiddag jobb på Träna. Tänkte försöka fota i lägenheten i veckan också och lägga in på bloggen!

Skönt med lite vardagslyx på salongen, ansiktsbehandling och fotvård

11:28

Startade lördagmorgonen med en härlig frukostdejt! Solen sken hela
dagen och uteserveringarna var fullsatta. En perfekt dag fortsatt av en rolig kväll!


11.27

Har haft en riktigt rolig helg! Fredagen började med att mamma, pappa och morfar kom med födelsedagsfika på morgonen. Sedan blev det skumpa och middag med släkten följt av födelsedags/inflyttningsfest hos mig och utgång. Tusen tack för alla gratulationer och uppvaktning!



RSS 2.0