08:48

Godmorgon! Måste bara säga att Shiseidos nya säljare Lisell var HELT underbar. Så mycket energi och glöd hon hade. Vi har redan planerat in en 2dagars kickoff på salongen. Den kommer ske i slutet på Mars så håll utkik på hemsidan. Fick även kika på nya vårkollektionen och den var riktigt fin och färgglad!




11:02



10:55

Min nya hatt kommer användas flitigt i sommar!


10:52

Nu är det bara ny färg på väggarna som fattas och nya
skohyllor som ska upp sedan är min klädkammare klar!

10:37

Jag har haft en helt fantastisk morgon! Solen skiner i hela lägenheten, stereon är på hög volym och allt känns helt underbart! Börjar inte förens kl 12 idag. Då ska jag få träffa Shiseidos nya säljare. Jag är full med energi och den här dagen kommer bli riktigt bra, hoppas ni också får det. PUSS


14:21

INSPIRATION


21:00

Har glömt visa min fransförlänging! Fina Daniella på Hårizont har fixat den på mig. För er som inte gillar att ha mascara eller bara vill ha mer längd och volym kan jag rekomendera detta. Krävs bara påfyllning var 3-4 vecka. Jag ät supernöjd och kommer defentivt fortsätta med det.




20:48

Imorgon har jag unnat mig sovmorgon eftersom jag jobbar enda till kl 22:00, älskar verkligen sovmorgon! Att få kliva upp tidigt utan någon stress. Bara dra på sig raggsockar, koka kaffe och äta frukost framför nyhetsmorgon.     



20:36

Efter en lång dag på jobbet fick jag en glad överaskning då jag kom hem. På dörren låg ett blombud med rosor och ett kort. Nu sitter jag bara med ett leende på läpparna och huvudvärken som plågat mig hela dagen är som bortblåst. Puss på dig!


RSS 2.0